Vacature leerling Boekhouder/Backoffice medewerker. (M/V)

adviesFunctieomschrijving

Ben je op zoek naar een interessante en een gezellige kantoorbaan in Capelle aan den IJssel? We zijn gevestigd aan het Hollandsch Diep 69, naast Metrostation De Terp.

Lees dan verder!

 

Als leerling Boekhouder/Backoffice Medewerker

 • doe je de facturatie;
 • boek je de inkoop- en verkoopfacturen;
 • verwerk je de declaraties en urenstaten;
 • ga je (leren) werken met een salarispakket;
 • ga je (leren) werken met CRM-software (Perfectview);
 • onderhoud je telefonisch en per e-mail contact met de klanten;
 • verzorg je de gasten met koffie en thee;
 • ga je in- en uitgaande post verwerken in een digitaal postboek;
 • ga je in- en uitgaande post scannen;
 • doe je alle relevante bijkomende werkzaamheden op kantoor.

Functie-eisen

Als boekhouder heb je de volgende kwalificaties nodig:

 • minimaal HAVO/MBO niveau;
 • kennis van boekhouden;
 • een gezellige en een klantvriendelijke instelling;
 • kennis van Exact Online en/of Loon Salarissoftware is een pré;
 • enige ervaring op een administratie kantoor;
 • kennis van Office 365, waaronder Word en Excel;
 • goede kennis van de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel

Wat zijn jouw voordelen?

 • Een kantoor waar je kunt groeien van een parttime naar een fulltime baan;
 • Een kantoor met uitdagingen en verantwoordelijkheden;
 • Een kleinschalig en gezellig kantoor met 4 collega’s;
 • De mogelijkheid om betaalde cursussen/opleidingen te volgen.
 • Je wordt opgeleid tot een allround medewerker

Wij verrichten in geheel Nederland administratieve diensten voor het Midden- en Kleinbedrijf, zoals het verzorgen van de gebruikelijke basisadministratie, loonadministratie en fiscale aangiften.

De boekhoudingen verwerken wij in Exact Online, een internet boekhoudpakket, met evt. een kijkfunctie voor onze klanten.

Advisering

Verburgh Advies & Backoffice BV begeleidt ZZP’ers, freelancers en interimmers met het opzetten van hun bedrijf en de keuzes die daarbij komen kijken.

Ook adviseren wij deze ondernemers bij vervelende financiële situaties. Privé en zakelijk. Fiscaal, bedrijfskundig en juridisch.

Professionele Backoffice

Verburgh Advies & Backoffice BV heeft als specialisatie het verzorgen van een betaalbare professionele Backoffice, zodat de klant een groep ervaren mensen om zich heen heeft, die we steunen met onder andere een secretariaat, een telefoondienst, een correspondentieadres en postverwerking.

Onze dienstverlening gaat veel verder dan een gewone doorsnee boekhouder.

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Wij werken landelijk. Onze kleinschaligheid, klantvriendelijkheid en communicatieve capaciteiten zorgen voor een rustige, positieve en overzichtelijke werksfeer.

Heb je interesse stuur dan je CV met een motivatie e-mail naar rob@verburgh.com

Premiekorting oudere werknemer naar 56 jaar

Wanneer u een oudere werknemer in dienst neemt die uit een uitkeringssituatie komt, dan heeft u recht op een premiekorting oudere werknemer. In 2014 heeft u recht op premiekorting vanaf 50 jaar. Dit gaat in 2015 veranderen, de leeftijd wordt namelijk opgetrokken naar 56 jaar. Het bedrag blijft wel hetzelfde: € 7.000,- op jaarbasis.

Heeft u in 2014 al een uitkeringsgerechtigde in dienst met recht op premiekorting oudere werknemer dan veranderd er voor u niets, voor deze werknemers blijft u namelijk recht hebben op deze korting.

Beschikking geen loonheffing (BGL)

De Raad van State heeft onlangs advies uit gebracht over de nieuwe Beschikking geen loonheffing (BGL) welke de VAR moet gaan vervangen. De Raad van State heeft geadviseerd de BGL te heroverwegen omdat zij het geen adequate manier vindt om schijnzelfstandigheid te bestrijden.

Ondanks het advies van de Raad van State heeft het kabinet na een paar kleine aanpassingen het wetsvoorstel toch aangeboden aan de Tweede Kamer. Volgens het Adviescollege toetsing regeldruk (Actal) is er bij 2% tot 14% van de zelfstandigen sprake van schijnzelfstandigheid. Dit aantal is volgens het kabinet groot genoeg om toch actie te ondernemen.

Maak bezwaar tegen WOZ-waardering

Meent u dat de gemeentelijke taxatie voor de ozb-heffing uitgaat van een te hoge waardering voor uw woning? Teken dan bezwaar aan tegen deze zogeheten WOZ-waarde.

Indien mogelijk nu nog, anders bij die van volgend jaar. Er zijn veel factoren die de waarde van de woning drukken. Niet in het minst de huidige malaise op de woningmarkt. Er zijn echter ook veel omgevingsfactoren die een lagere waarde redelijk maken.

Een lagere taxatie scheelt u niet alleen gemeentelijke ozb-heffing, maar werkt ook door in de inkomstenbelasting. Het hebben van een eigen woning leidt namelijk tot een bijtelling op het belastbare inkomen. Dat zogeheten eigenwoningforfait leidt er toe dat u meer belasting betaalt. Hoe hoger de WOZ-waarde, des te hoger is deze bijtelling.

Bron : [De Telegraaf]

Reiskosten woon-werkverkeer tip

Gaat u met het openbaar vervoer naar uw werk en is de reisafstand meer dan tien kilometer, dan heeft u recht op een aftrekpost.  U moet wel over een ov-verklaring (vervoerder) of reisverklaring (werkgever) beschikken.

Bij een jaar- of trajectkaart en een ov-jaarkaart hoeft u die verklaring niet aan te vragen, de NS geeft dat automatisch door aan de fiscus. Afhankelijk van de afstand bedraagt de aftrek 436 euro vanaf 10 km enkele reisafstand, oplopend naar 2036 euro vanaf 80 km. Reist u vier dagen per week of meer, geldt de volledige aftrek.

Reist u minder vaak, dan moet u deze aftrekpost evenredig verlagen.

Bron : [De Telegraaf]

Als u een bedrijf begint, wat moet u regelen

Meer dan een KvK- en btw-nummer

Uw bedrijf heeft een naam nodig en een rechtsvorm. Bij de start registreert u uw bedrijf in het Handelsregister van de KvK. U ontvangt meteen uw KvK-nummer. Als u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel worden deze gegevens automatisch doorgegeven aan de Belastingdienst. U hoeft zich niet apart aan te melden bij de Belastingdienst. Maar er is meer. Vergunningen bijvoorbeeld en een administratie die op orde is.

De belangrijkste zaken om te regelen

Waar krijgt u ook mee te maken?

Handig om over na te denken

Als u personeel heeft

Deze informatie is afkomstig van de

 • Kamer van Koophandel